Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Претставници на Асоцијацијата на одбранбени воени аташеа во Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски денеска се сретна со генерал мајор Павле Арсоски, командант на Командата за операции и со претставници на Асоцијацијата на одбранбени воени аташеа од 25 држави. На средбата Градоначалникот ја претстави општината и го истакна високото ниво на цивилно-воената соработка помеѓу општина Куманово и АРСМ.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст