Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Përfaqësues të Asociacionit të Atasheve Ushtarak vizituan Kumanovën

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, Kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, u takua me Gjeneral Majorin Pavle Arsoski, Komandant i Komandës së Operacioneve dhe me përfaqësuesit e Shoqatës së Atasheve Ushtarakë nga 25 vende. Në takim, Kryetari i Komunës prezantoi komunën dhe theksoi nivelin e lartë të bashkëpunimit civil-ushtarak midis komunës së Kumanovës dhe ARMV-së.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст