Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прием на делегации по повод Ден на град

На свечениот прием на делегациите кои пристигнаа во чест на 11 Ноември, кој беше организиран во Занаетчискиот дом, се обрати Градоначалникот, Максим Димитриевски, посакувајќи им пријатен претстој во нашиот град.
Празничната  атмосфера беше збогатена со размена на пригодни подароци, со претставници на делегации од збратимени градови, како и со делегации кои имаат долгогодишна соработка со Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст