Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прогласени најдобрите ученици на генерацијата

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

По повод 24 Мај – Ден на словенските просветители, денеска се одржа свеченост со културно уметничка програма организирана од Градоначалникот и Советот на Општина Куманово и Здружението на просветни работници. На настанот свечено им беа доделени дипломи и награди на најдобрите ученици – првенци на генерација за 2017-2018 од вкупно 24 основни и средни училишта. Дипломите за постигнатиот успех на учениците им беа врачени од Претседателот на Советот на Општина Куманово Атина Мургашанска.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст