Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прогласени се добитниците на Ноемвриската награда на Општина Куманово за 2022 година

Претседателката на Комисијата за одбележување на празници и манифестации и доделување на награди и признанија на Советот на Општина Куманово, Невена Величковска, денеска одржа прес конференција, на која ги објави добитниците на Ноемвриската награда на Општина Куманово за 2022 година.

Документот можете да го превземете на следниов ЛИНК

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст