Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Проект : „Избери го вистинскиот спорт”

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Сојуз на спортските федерации на Македонија,заедно со агенција за млади и спорт на Македонија и факултет за физичко образование,спорт и здравје и Општина Куманово заедно ќе го реализираат проектот „Избери го вистинскиот спорт„ . Целта на овој проект е преку спортско – рекреативни содржини директно презентирани од страна на стручни лица, познати спортисти и спортски работници да се доближат спортовите до децата. По тој повод, денеска Градоначалникот Максим Димитриевски го постеи ООУ „Кочо Рацин„ кое е дел од овој проект.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст