Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот Максим Димитриевски оставри средба со Министерот на МВР Оливер Спасовски

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска во посета на општина Куманово беше министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. Заедно со градоначалникот Максим Димитриевски го посетија новиот објект за целодневен престој на децата со попреченост на ООУ “Браќа Миладиновци”, прв од овој вид во регионот. Потоа во кабинетот на градоначалникот разговараа за соработката помеѓу двете институции и започнување на нови проекти. Во агендата беше и средбата со стечајните работници од градот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст