Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Проект “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој” финансиран од Министерство за локална самоуправа и Швајцарска агенција за развој и соработка реализиран во општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Промоција на алтернативен туризам преку уредување и валоризација на Бислимска клисура во општина Куманово, преку проектот “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој” финансиран од Министерство за локална самоуправа и Швајцарска агенција за развој и соработка реализиран во општина Куманово.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст