Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Projekti “Zhvillimi inkluziv, i barabartë, i qëndrueshëm dhe gjithëpërfshirës rajona” i financuar nga Ministria e Vetëqeverisjes Lokale dhe Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim i realizuar në komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Promovimi i turizmit alternativ përmes rregullimit dhe valorizimit të grykës së Bislimit në komunën e Kumanovës, përmes projektit “Zhvillim rajonal i qëndrueshëm dhe gjithëpërfshirës” i financuar nga Ministria e Vetëqeverisjes Lokale dhe Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim i realizuar në komunën e Kumanovës.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст