Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Промовирано двојното ЦД на Маргица Антевска

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Вечерва во Занаетчискиот дом Куманово се одржа промоција на двојното ЦД на Маргица Антевска, по повод 50-те јубилејни години постоење на македонска музичка сцена -“Родителска љубов” и “Не лудувај Јоване”. Настанот е во организација на Фондација за култура и спорт-Куманово, под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово, поддржано од Министерството за култура на Република Северна Македонија.
Градоначалникот на Општина Куманово Димитриевски се обрати пред присутните и го отвори овој културен настан.На настанот присуствуваше и претседателот на Совет на општина Куманово Атина Мургашанска.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст