Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Promovohet CD – ja e Margica Antevskës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në Shtëpinë e Artizanateve në Kumanovë u promovua një CD e dyfishtë e Margica Antevskës, duke shënuar 50 vjetorin e ekzistencës së saj në skenën muzikore maqedonase – “Dashuri prindërore” dhe “Mos u çmend Jovan”. Aktiviteti organizohet nga Fondacioni për Kulturë dhe Sport – Kumanovë, nën kujdesin e Kryetarit dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës, i mbështetur nga Ministria e Kulturës e Republikës së Maqedonisë së Veriut.
Kryetari i Komunës së Kumanovës Dimitrievski iu drejtua të pranishmëve dhe e hapi këtë ngjarje kulturore, ndërsa në këtë aktivitet morri pjesë edhe Kryetari i Këshillit të Komunës së Kumanovës Atina Murgashanska.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст