Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Промоција на видео запис од 2-от Меѓународен фолклорен фестивал “Куманово 2021”

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Вечерва во МКЦ-Куманово се одржа и промоција на видео запис од 2-от Меѓународен фолклорен фестивал “Куманово 2021”, како ретроспектива на трите одржани фестивалски вечери. Организатори на настанот се КУД “Панче Пешев” и МКЦ “Козјак”-Куманово, под покровителство на градоначалникот и Советот на Општината и Министерство за култура на РСМ, по повод Денот на ослободување на градот. На промоцијата присуствуваше секретарот на Општина Куманово Александар Гелевски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст