Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Promovimi i video regjistrimit nga Festivali i II – të Ndërkombëtar i Folklorit “Kumanova 2021”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në QKR-Kumanovë u mbajt promovimi i videoklipit nga Festivali i II-të Ndërkombëtar i Folklorit “Kumanova 2021”, si retrospektivë e tri mbrëmjeve të festivalit. Organizatorë të manifestimit janë SHKA “Pance Peshev” dhe QKR “Kozjak” – Kumanovë, nën përkujdesjen e Kryetarit të Komunës dhe Këshillit të Komunës si dhe Ministrisë së Kulturës së RMV-së, me rastin e Ditës së Çlirimit të Qytetit. Në promovim mori pjesë edhe sekretari i Komunës së Kumanovës Aleksandar Gelevski.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст