Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Промоција на монографијата “Октет Куманово”

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Вечерва во ресторан Грација се одржа промоција на монографијата “Октет Куманово” на авторот Петар Николовски, по повод 37-годишното постоење на овој состав. Културниот настан е во организација на Фондацијата за култура и спорт Куманово, а под покровителство на Градоначалникот и Советот на општина Куманово. Градоначалникот Димитриевски се обрати пред присутните гости и сограѓани, љубители на народната песна.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст