Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Promovohet monografia “Oktet Kumanova”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Mbrëmë, në restorantin Gracija, u mbajt promovimi i monografisë “Oktet Kumanova” nga autori Petar Nikollovski, me rastin e 37-vjetorit të ekzistimit në këtë përbërjeje. Ngjarja kulturore organizohet nga Fondacioni për Kulturë dhe Sporte Kumanova, nën kujdesin e Kryetarit dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës. Kryetari Dimitrievski mbajti fjalim para të ftuarve dhe bashkëqytetarëve të pranishëm, adhurues të këngës popullore.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст