Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Пуштена во употреба нова кујна во Дом за стари лица

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска го посети Домот за страи лица „Зафир Сајто„, каде беше пуштена во употреба новата кујна за корисниците на домот. Оваа институција е една од трите во државата од ваков вид и претставува дом за сто и седумдесет луѓе. Според директор, Стојановски оваа е само почеток на проектите за реконструкција на овој дом.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст