Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U lëshua në përdorim kuzhina e Shtëpisë së Pleqve

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, e vizitoi Shtëpinë e Plqeve “Zafir Sajto”, ku u lëshua në pëdorim kzhina e re për shfrytëzuesit e këtij institucioni. Institucioni në fjalë është një nga tre të tillë në vend i këtij lloji dhe ka kapacitet për 170 persona. Sipas drejtorit Stojanovski ky është vetëm fillimi i projekteve për riparim të kësaj Shtëpie të Pleqve.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст