Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Работна посета на претставници од Јапонската Амбасада на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска оствари работна средба со Мачида Хидеаки – заменик амбасадор на Јапонија и Канако Теруи – втор секретар во амбасадата. На средбата се разговараше за заедничките активности и понатамошната соработка на општината и Амбасадата на Јапонија. Во рамките на предвидените активности е и посетата на дел од речното корито на Река Липковка кое беше реализирано со донација од Јапонската Амбасада и УНДП.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст