Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vizitë pune e përfaqësuesve të Ambasadës së Japonisë në Komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, realizoi takim pune me Maçida Hideaki – zëvendës ambasador i Japonisë dhe Kanako Terui – sekretar i dytë në ambasadë. Në takim u bisedua për aktivitetet e përbashkëta dhe bashkëpunimin e mëtejmë të komunës dhe Ambasadës së Japonisë. Nëkuadër të aktiviteteve të parapara është edhe vizita në një pjesë të shtratit të lumit Likova, që ishte realizuar me donacion nga Ambasada e Japonisë dhe UNDP.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст