Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Работна средба на Градоначалникот Димитриевски со претставници од Холандската Амбасада

Денеска во просториите на Општина Куманово се одржа работна средба помеѓу Градоначалникот Димитриевски и Јуријан Мидлхоф, Регионален координатор за стабилност и Магдалена Лембовска, Сениор офицер за безбедност и стабилност од Холандската Амбасада во Скопје. На средбата разговараа за прашања поврзани со работата на Општината, меѓуетнички односи и дијалог, предизвиците поврзани со справување на радикализација и насилен екстремизам и други актуелни теми.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст