Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Работна средба на Локалниот економско-социјален совет

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Локалниот економско-социјален совет и Градоначалникот Максим
Димитриевски денеска одржаа работна средба со претставници од
стопанството во Куманово. На средбата присуствуваа претставници
на бизнис секторот од градот, двата синдикати (Сојуз на синдикати на
РСМ и Конфедерација на слободни синдикати на РСМ) и од
Агенцијата за вработување. На средбата се дискутираше за
состојбата, во која се наоѓаат бизнис компаниите во овој период, како
и за активности и мерки што се предвидуваат во периодот што
следува. Градоначалникот упати благодарност до сите компании, кои
преку своите донации, допринесоа за полесно справување на
општината со корона вирусот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст