Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Takim pune i Këshillit Socio – Ekonomik Lokal

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Këshilli Socio – Ekonomik Lokal dhe Kryetatari i Komunës, Maksim Dimitrievski, mbajtën takim pune me përfaqësuesit e përfaqësuesve të biznesit në Kumanovë. Në këtë takim ishin të pranishëm përfaqësues të sektorit të biznesit në qytet, dy sindikatet (Lidhja e Sindikatave të RMV dhe Konferenca e sindakatave të lira në RMV) dhe nga Agjencia e Punësimit. Në këtë takim u diskutua për gjendjen e kompanive të biznesit gjatë kësaj periudhe, si dhe për aktivitetet dhe masat që parashihen gjatë periudhës vijuese. Kryetari i Komunës shprehi falënderim për të gjithë kompanitë, që përmes donacioneve të tyre, kontribuuan për ballafaqim më të lehtë të komunës me corona virusin.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст