Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Реакција на директорите на Културните установи за распределба на средства за проекти од страна на Министерството за култура

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денес прес конференција одржаа директорот на НУЦК „Трајко Прокопиев„ Сашо Тодоровски, Директорот на националната установа „Музеј Куманово„,Богдан Таневски и директорот на Фонадација за култура и спорт од Општина Куманово, Нино Величковски, во врска со распределбата на средствата од страна на министертво за култура, за проекти со кои аплицирале овие институции.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст