Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Reagim i drejtorëve të instituconeve kulturore për ndarjen e mjeteve për projekte nga Ministria e Kulturës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Konferencë për mediat mbajtën drejtori i IKQK “Trajko Prokopiev”, Sasho Todorovski, drejtori i Institucionit Kombëtar “Muzeu i Kumanovës”, Bogdan Tanevski dhe drejtori i Fondacionit për Kulturë dhe Sport nga Komuna e Kumanovës, Nino Veliçkovski, në lidhje me ndarjen e mjeteve nga ana e Ministrisë së Kulturës, për projekte me të cilët kanë aplikuar këto institucione.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст