Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Резултати од евалуацијата на предлог проекти од граѓански организациидобиени на јавниот повик во рамките на ReLOaD2 проектот кој беше отворен од 04.03.2022 до 01.04.2022 година

Scoring table_Kumanovo_2022

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст