Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Реконструкција на канализациона мрежа на 54 локации во Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Заврши проектот за „Рехабилитација и екстензија на канализациона мрежа во Куманово”. Средствата, во висина од 4 милиони евра, беа обезбедени од Европската Унија преку програмата ИПА. Со овој проект беа опфатени 54 локации на територија на Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст