Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Семинар “Online настава по предметот физичко и здравствено образование”

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски вечерва во Занаетчискиот дом го отвори семинарот “Online настава по предметот ФЗО/ССА”, во организација на Здружение на спортски педагози, Општински сојуз на училишен спорт и Општински сојуз на спортови-Куманово. На семинарот беа презентирани досегашни искуства, нови насоки и совети, како и резултати од одржана online настава по предметот ФЗО/ССА.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст