Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се одбележа Св. Трифун

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Во Државното средно училиште-Регионален центар за стручно образование и обука “Киро Бурназ”-Куманово денеска беше одбележан празникот Св.Трифун.Традиционално, на денот на заштитникот на градинарите и лозарите бешезакроено лозјето. На настанот присуствувашеСекретарот на општина Куманово, Александар Гелевски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст