Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U shënua shën Trifuni

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në Shkollën e Mesme Shtetërore – Qendra Rajonale për arsim Fillor dhe trajnim “Kiro Burnaz” – Kumanovë, u shënua festa Shën Trifuni. Tradicionalisht, në ditën e mbrojtësit të kopshtarëve dhe vreshtarëve u krasitën vreshtat. Në këtë manifestim mori pjesë edhe sekretari i Komunës së Kumanovës, Aleksandar Gelevski.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст