Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се одржа традиционалниот “Куманово Мото рок фест”

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

На спортскиот аеродром Аџитепе-Куманово се одржа традиционалниот целодневен “Куманово Мото рок фест”, организиран од страна на спортското здружение на мотоциклисти мото клуб “Мечки”, поддржан од Општина Куманово. Во музичкиот дел на фестивалот настапија бендовите: Radiostage, Syndicate, Why not band и Суперхикс. Градоначалникот на Општина Куманово Димитриевски присуствуваше на традиционалниот фестивал. 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст