Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се уредува  паркот пред „Отворен и Затворен базен”

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Интензивно се уредува  паркот пред комплексот „Отворен и Затворен базен”.  Денеска се работеше на поврзување со вода на фонтаната, која го има централното место во овој парк.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст