Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Состанок со Здружение на загинати припадници на вооружените сили на Македонија –Херои на Македонија 2001,2015 година

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска во општината Градоначалникот Максим Димитриевски  одржа работен состанок со претставници од  „Здружение на загинати припадници на вооружените сили на Македонија –Херои на Македонија 2001,2015 година„, претставници од Влада на РМ, претавници од Министерство за одбрана, Началникот на СВР Куманово и Претседател на Советот на Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст