Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Takim me Shoqatën e të rënëve nga pjesëtarët e forcave të armatosura në Maqedoni – Heronj të Maqedonisë 2001,2015

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në Komunë, Kryetari Maksim Dimitrievski, realizoi takim pune me përfaqësues të “Shoqatës së të rënëve nga pjesëtarët e forcave të armatosura të Maqedonisë – Heronj të Maqedonisë 2001,2015 “, përfaqësues të Qeverisë së RM, përfaqësues të Ministrisë së Mbrojtjes, Kryeshefin e SPB Kumanovë, dhe Kryetarin e Këshillit të Komunës së Kumanovës.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст