Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба на Градоначалникот Димитриевски со национален координатор за СНЕБПТ Борче Петревски

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска во просториите на општина Куманово се одржа работна
средба на членовите на Акцискиот тим во заедницата за превенција и
спречување на насилен екстремизам. На средбата присуствуваа
Градоначалникот на општината Димитриевски и националниот
координатор за спречување на насилен екстремизам и борба против
тероризам Борче Петревски. На оваа средба беа договорени идни
активности, кои ќе бидат превземени на ова поле и потребата од
поголема координација помеѓу органите на локално и централно ниво.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст