Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kryetari Dimitrievski, realizoi takim me koordinatorin nacional për SNEBPT Borçe Petrevski

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot në ambientet e komunës së Kumanovës u mbajt një takim pune e anëtarëve të Ekipit të Veprimit në komunitet për parandalimin dhe pengimin e ekstremizmit të dhunshëm.
Në takim morën pjesë Kryetari i komunës Dimitrievski dhe koordinatori nacional për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe luftën kundër terrorizmit Borçe Petrevski.
Në këtë takim u ra në ujdi për aktivitetet e ardhshme që do të ndërmerren në këtë fushë dhe nevojën për koordinim më të madh ndërmjet organeve në nivel lokal dhe qendror.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст