Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба на Градоначалникот Димитриевски со учесници во проектот ЕРАЗМУС +

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска оствари средба со претставници од осум држави кои учествуваат во проектот ЕРАЗМУС +. Оваа година ООУ „Толи Зордумис„ е домаќин на средба од проектот Our Story – True Story од програмата Еразмус + КА 219 размена на добра пракса подржана од европската комисија и македонската национална агенција. Проектот е во времетраење од три години и го реализираат девет институции од земји учеснички во проектот и тоа: Македонија,Полска,Португалија,Чешка,Турција,Италија,Латвија,Романија и Германија.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст