Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба на Градоначалникот Максим Димитриевски со директорите на основни и средни училишта во градот

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Градоначалникот Максим Димитриевски оствари средба со
директорите на основните и средните училишта од општината. На
средбата се разговараше за протоколите за почетокот на новата
учебна година, потребите на училиштата за спроведување на истиот,
како и проблемите со кои се соочуваат наставниците,учениците и
родителите во оваа ситуација.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст