Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба на Димитриевски со претставници од ОФС Куманово

Градоначалникот на Општина Куманово, Максим Димитриевски денеска оствари средба со делегација од Општински фудбалски сојуз Куманово.
На денешната средба претставниците од ОФС Куманово изразија благодарност од име на сите општински клубови за поддршката која ја добиваат од Општина Куманово.
На средбата се разговараше за нови значајни проекти за развој на фудбалот во Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст