Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба на Претседателката на советот со претставници на ОБСЕ/ОДИХР

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Претседателката на Советот, Атина Мургашанска денеска оствари средба со делегација од ОБСЕ/ ОДИХР, Набљудувачката мисија за претседателските избори во РСМ. Долгорочните набљудувавачи беа запознаени од нејзина страна, со политичката и етничката структура на Советот на Општината Куманово и добрите релации во нашата мултикултурна општина, во функција на претстојниот изборен процес.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст