Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Терестична дезинсекција

Се известуваат граѓаните дека на 29.07.2021 година (четврток) во 00.00 часот, на територијата на општина Куманово ќе се изврши третман на
терестична дезинсекција против возрасна форма на комарци. Доколку временските услови не го дозволат вршењето на овој третман, дезинсекцијата ќе се изврши првиот нареден ден кога временските услови ќе бидат поволни.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст