Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Традиционален атлетски митинг

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

По повод 11 Октомври, денеска на атлетскиот полигон на ОСТУ Наце Буѓони-Куманово, по 9-ти пат се одржа традиционалниот атлетски митинг. Спортскиот настан е организиран од страна на Општински сојуз на спортови и Атлетски клуб-Куманово. Учество зедоа спортисти до и над 14годишна возраст, како членови на спортски клубови од: Куманово, Скопје, Тетово, Прилеп, Охрид. На настанот присуствуваше градоначалникот на Општина Куманово, Максим Димитриевски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст