Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Традиционална средба на Димитриевски по повод 11 Ноември

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски денеска одржа средба со поранешни градоначалници на општина Куманово, претставници на АРМ, МВР, ЗАПВАРС и Сојуз на борци. Традиционалната средба е во рамките на одбележување на 11 Ноември, Ден на градот, 501 година постоење  и 76 години од ослободувањето на Куманово.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст