Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Трибина за промоција на мерките од планот за економски раст во Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска беше домаќин на Вицепремиерот Кочо Анѓушев, на министерот задолжен за странски инвестиции Г-ѓа Зорица Апостолска и министерот задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија. Заедно остварија средба со претставници од бизнис секторот со кој разговараа за мерките од планот за економски раст во Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст