Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tribunë për promovim të masave nga plani për rritje ekonomike në Kumanovë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, ishte nikoqir i zëvendës Kryeministrit për investime të huaja z – nja Zorica Apostollova dhe ministër i obliguar për rregullativin e përmirësimit të klimës së biznesit në ndërmarrjet e vendit. Së bashku u takuan me përfaqësues të sektorit të biznesit, me të cilët u bisedua për masat e planit për rritje ekonomike në Kumanovë.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст