Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Триесет и деветта седница на Советот на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Во кружната сала на зградата на поранешнитеопштествено
политички организации во тек е редовната триесети деветтата седница на Советот на ОпштинаКуманово. Истата можете да ја гледате во живо на ТВ Плус и kumanovo.gov.mk.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст