Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mbledhja e 39 – të e Këshillit të Komunsë së Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në sallën rrethore të ndërtesës së mëhershme të organizatave shoqëroro – politike mbahet mbledhja e tridhjetë e nëntë e Këshillit të Komunës së Kumanovës. 

Atë mund ta ndiqni në TV Plus dhe kumanovo.gov.mk.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст