Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Турнир во мал фудбал по повод ден на градот 11 Ноември

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Димитриевски додели пехар на победничкиот тим на турнирот во мал фудбал оддржан по повод ден на градот 11 ноември.

Турнирот беше организиран од страна на Сојуз на спортови при Општина Куманово, на кој учество земаа тимови од јавни претпријатија и институции во градот меѓу кои и Општина Куманово.


Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст