Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ученици од ООУ „Браќа Миладиновци“ во посета на Општина Кумамново

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Учениците од трето одделение од ООУ „Браќа Миладиновци“ денеска ја посетија Општина Куманово. Целта на посетата беше запознавање со работата на градоначалникот, Советот на Општина Куманово, секретарот на општината и на локалната самоуправа.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст