Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Disa nxënës nga SHFK “Braqa Milladinovci” vizituan Komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Nxënësit e klasës së tretë nga SHFK “Braqa Milladinovci” e vizituan Komunën e Kumanovës. Qëllimi i kësaj vizite ishte që nxënësit të njoftohen me punën e Kryetarit të Komunës, Këshillit komunal, sekretarit dhe vetëqeverisjes lokale.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст