Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Четириесет и втора седница на Советот на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

На 24 јуни 2020 година (среда), во големата сала на зградата на поранешните општествено – политички организации, со почеток во 10:00 часот, ќе се одржи четириесет и втора седница на Советот на

Општина Куманово

 

 

 

Дневен ред

 

  1. Тримесечен извештај за финансиско работење на ЈП „Куманово – гас“ – Куманово од 01.2020 – 31.03.2020 година;
  2. Предлог – Одлука за дополнување на Одлуката за начин на користење на тениски терен „23ти Октомври“ Куманово и утврдување на цена на влезници за 2020 година;
  3. Предлог – Одлука за начин на користење на „Градски стадион“ Куманово.
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст